Home / archiefcentraal / brand legt slaapkamer in de as

brand legt slaapkamer in de as

Bij een woning aan de Lemelerveldseweg in Heino heeft vrijdag laat in de middag brand gewoed. De brand is vermoedelijk ontstaan in een naast de woning gelegen houtstapel. Vervolgens is het vuur overgeslagen op de woning, waardoor een slaapkamer op de bovenverdieping volledig uitbrandde. Gelukkig was de brandweer snel ter plaatse en kon de rest van de woning worden gered. Tijdens de brand waren er geen personen aanwezig op de bovenverdieping. Over de schade is nog niets bekend.

Lees ook

Voedsalland Boerenmarkten in Luttenberg

LUTTENBERG – Museum De Laarman in Luttenberg presenteert op de zaterdagen 24 en 31 juli …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.