Home / archiefcentraal / brand in heino vermoedelijk aangestoken

brand in heino vermoedelijk aangestoken

De brand die vrijdagmiddag een slaapkamer van een woning aan de Lemelerveldseweg in Heino in de as legde, is vermoedelijk aangestoken. Vanaf een naast de woning gelegen houtopslag zijn er vlammen overgeslagen naar de houten omlijsting van de woning, waardoor er brand op één van de bovenslaapkamers ontstond. De brandweer heeft de brand snel geblust en de bewoners konden ongedeerd de woning verlaten. Omdat het onduidelijk is hoe er brand in de houtopslag heeft kunnen ontstaan, sluit de politie de mogelijkheid van brandstichting niet uit. De politie doet dan ook een oproep aan mensen die mogelijk iets waargenomen hebben voor het uitbreken van de brand. Zij kunnen zich melden op 0900-8844.

Lees ook

Egbert den Daas opnieuw lijsttrekker van Lokaal Alternatief

HEINO – Lokaal Alternatief heeft de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.