bloemen schikken en brommers kieken

De vrouwen kwamen voor de bloemstukken. De mannen voor de motoren. Gezien de gemiddelde leeftijd was er echter geen sprake van ‘brommers kieken’ afgelopen weekend in het Harleymuseum achter café Tivoli.

Groei en Bloei hield er de Sallandse Bloemschikdagen en daar komen als vanouds flink wat geïnteresseerden op af. Het thema was Koninginnedag, dus zag het er tussen al dat stalen geweld van zware motoren oranje uit. De Sallandse bloemschiksters zijn trouwens wel gewend in een dergelijke ambiance te exposeren. Sinds 2001 worden de Bloemschikdagen in het Landbouwmuseum in Luttenberg gehouden en daar lukte het ook jaar in jaar uit de oude werktuigen op te fleuren.

De verkiezing van mooiste bloemstuk tijdens de Sallandse Bloemschikdagen leverde twee winnaars op. Aatje Plette en Henny Kruiper kregen van het publiek dezelfde waardering en eindigden dus op een gedeelde eerste plek. Jeanette Overweg werd met haar bloemstuk derde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.