Home / archiefcentraal / birgit schuurman op podium in hoftheater

birgit schuurman op podium in hoftheater

Birgit Schuurman staat vrijdagavond samen met Ara Hilici voor een try-out op het podium in het Hoftheater in Raalte. De twee aanstormende sterren spelen in ‘The Last Five Years’, een aangrijpende musical over liefde.

Met scherpe teksten, mooie liedjes en een verrassende mix van humor en ontroering vertelt de musical van Jason Robert Brown het aangrijpende liefdesverhaal van twee jonge mensen. Los van elkaar vertellen ze het verhaal van hun relatie. Hij beschrijft hun liefde chronologisch van het romantische begin tot het teleurstellende einde vijf jaar later. Zij doorloopt het verhaal in omgekeerde richting, van het pijnlijke einde tot de euforie van de eerste kus.

Er zijn nog kaarten te koop voor de musical ‘The Last Five Years’ bij de VVV/ANWB Raalte en via www.hoftheater.nl.

Lees ook

Koninklijke Onderscheiding voor John Veldkamp uit Welsum

WELSUM – John Veldkamp heeft op zondag 19 september, tijdens het afscheid van hem als …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.