bejaarde man rijdt met scootmobiel kanaal in

De man wilde (komende vanuit Raalte-Zuid) met zijn voertuig het fietspad langs het kanaal tussen Raalte en Heeten op rijden. Maar om op dat pad te komen moest de man een heuveltje beklimmen.

Bij het beklimmen van het heuveltje ging het mis. Door de vaart van zijn scootmobiel en wat los grind op het pad verloor de bejaarde man de controle over zijn voertuig en reed regelrecht het kanaal in. Gelukkig was de man nog wel in staat om met hulp van wat voorbij komende wandelaars naar de kant te komen. Ambulancepersoneel heeft de man vervolgens meegenomen voor onderzoek. Vier politieagenten hebben de scootmobiel weer boven water gekregen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.