Miriam Hobert van start met Vrouwenzorg Salland

Miriam Hobert heeft vorige week de deuren van haar eigen Care for Women-praktijk in Schuilenburg in Raalte geopend. Onder de naam Vrouwenzorg Salland helpt ze vrouwen met hormonale problemen op het gebied van de overgang, menstruatie en PMS, zwangerschap, gezond ouder worden, voeding, leefstijl en anticonceptie. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig. De consulten worden vaak vanuit de aanvullende verzekering vergoed.

Miriam heeft meer dan 25 jaar ervaring als verpleegkundige bij Isala in Zwolle. Dat werk combineert ze nu met haar eigen praktijk. Care for Women is een landelijke organisatie, gespecialiseerd in de gezondheid van vrouwen. Professionele, vrouwelijke zorgverleners zijn speciaal opgeleid en helpen vrouwen om zich snel weer beter te voelen.

“Als Care for Women specialiste help ik vrouwen van alle leeftijden bij hun hormonale klachten”, vertelt Miriam. “De balans in je leven kan aardig verstoord raken door hormoonschommelingen. Of het nu tijdens de puberteit is, wanneer je zwanger wilt worden, rondom de menstruatie of tijdens de overgang; in al deze fasen kun je bij Vrouwenzorg Salland terecht voor hulp, advies en oplossingen. Ik geef antwoord op vragen en bied oplossingen.

Hierbij ga ik ervan uit dat iedere vrouw uniek is. Wat voor de één een goede oplossing is, hoeft dat voor een ander niet te zijn. In een consult van een uur brengen we de klachten in kaart en krijgt de cliënte uitleg en tips om de klachten te verminderen. Supplementen kunnen hierbij zorgen voor ondersteuning. En wil een cliënte inzicht krijgen in haar gezondheid en de gezondheidsrisico’s? Dan is dat mogelijk met een healthcheck.”

Miriams praktijk is geopend op donderdag (13.00-21.30 uur) en vrijdag (8.30-17.00 uur). Wel vooraf een afspraak maken. Vrouwenzorg Salland is te vinden aan de Landrechtweg 6 in Raalte, tel. 06-52277462, e-mail: m.hobert@careforwomen.nl. Zie verder www.vrouwenzorgsalland.nl.

|Doorsturen

Uitgelicht


Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Salland Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer