Raymond Veldmate start met Veldmate Sanitair

Raymond Veldmate uit Luttenberg is deze week gestart met zijn eigen bedrijf Veldmate Sanitair. Hij ondersteunt zijn klanten met raad en daad bij verbouwingen/renovaties van badkamers/toiletten. Daarbij fungeert hij als adviseur en ‘bouwpastoor’. “Een ‘Veldmate badkamer’, is mooi, duurzaam, praktisch en betaalbaar”, aldus Raymond.

Het feit dat Veldmate Sanitair nieuw is, betekent overigens niet dat Raymond van gisteren is. Door zijn jarenlange ervaring in de installatie- en sanitairbranche kent hij inmiddels het klappen van de zweep. “Een nieuwe naam, maar een vertrouwd gezicht”, zo zegt hij zelf. “Het concept van Veldmate Sanitair is eigenlijk heel simpel. Als je badkamer of toilet aan vervanging toe is, bel je mij. Ik maak dan een afspraak om bij je thuis de situatie op te nemen, in te meten en te beoordelen wat de mogelijkheden zijn. Dan maak ik op basis daarvan, aan de keukentafel samen met de klant, een realistische en definitieve indeling. Dat advies kost niets, alhoewel een kop koffie er altijd wel ingaat.”

Vaklui
Van de definitieve indeling maakt Raymond een duidelijke 3D tekening. “Daarna gaan we richting de showroom van een groothandel in Hengelo. Deze showroom, telt meer dan tachtig betegelde badkamers, is zeer breed opgezet en altijd up to date. Ik ga zelf mee, ik wil de klanten niet kopje onder laten gaan in een oceaan van sanitair. Alles moet kloppen: een mooie badkamer voor een betaalbare prijs.”
Net zo belangrijk als het uitzoeken van goed sanitair, is de montage ervan. Veldmate Sanitair heeft een team om zich heen verzameld met echte vaklui. “Allemaal mensen met jarenlange ervaring die hun vak meer dan verstaan en een vriendelijke benadering hebben. Op die manier zorg ik ervoor dat niet alleen de verkoop van de badkamer prettig verloopt, maar ook de complete montage en oplevering ervan. Wil je overigens wel het sanitair uitzoeken, maar het zelf installeren, is dat natuurlijk ook geen probleem.”

Verkoop
Naast de realisatie van complete badkamers, richt Veldmate zich ook op de verkoop van allerhande installatiematerialen. Dat kan variëren van een CV ketel tot vloerverwarming, van elektrakabel tot pvc buis. “Omdat we dat tegen groothandelprijzen aanbieden, kan dat behalve voor de particulier, ook heel interessant zijn voor hoveniers, campinghouders, agrariërs, zzp-ers en doe het zelvers.”

Veldmate Sanitair is te vinden aan de Reehorst 18 in Luttenberg, mob. 06-19274539, e-mail: raymond@veldmatesanitair.nl.  Zie verder: www.veldmatesanitair.nl.

|Doorsturen

Uitgelicht


Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Salland Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer