Gratis proeflessen bij drumfanfare St. Caecilia

Voor iedereen die nieuwsgierig is in dansen of musiceren bij drumfanfare St. Caecilia, is het vanaf nu mogelijk een gratis proefles te volgen bij de muziekvereniging uit Raalte. Jong en oud kan hierdoor uitproberen of twirl, een blaasinstrument of slagwerk iets voor hem of haar is.

Zowel de slagwerkgroep als blaassectie maken onderdeel uit van de drumfanfare. De drumfanfare doet regelmatig mee aan optochten, de eigen uitvoering en geeft serenades en staande optredens. Ook doen de muzikanten mee met slagwerkavonden van andere muziekverenigingen. De blaassectie repeteert iedere donderdagavond in muziekgebouw De Klanken in Raalte, van 19.30 tot 20.30 uur. Ook zijn er op donderdagavond (individuele) lessen vanaf 17.30 uur. De slagwerkgroep heeft iedere vrijdagavond repetitie van 19.30 tot 20.30 uur in De Klanken. Daarnaast zijn er van 17.30 tot 19.30 uur (individuele) lessen.

Het twirlteam (vanaf 6 jaar) doet samen met de drumfanfare mee aan optochten, de uitvoering en serenades. Daarnaast doet de dansgroep verspreid over het hele jaar mee aan regionale wedstrijden. De meiden repeteren iedere donderdagavond in muziekgebouw De Klanken van 18.30 tot 19.45 uur.
Het is mogelijk om bij een of meerdere onderdelen van drumfanfare St. Caecilia mee te doen met een proefles. Jong en oud kan zich hiervoor opgeven bij Dennis Bootsveld via 06-12904531 of secretarisdrumfanfareraalte@gmail.com. Kijk voor meer informatie op www.drumfanfareraalte.nl.

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Salland Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer