Eigen Wiese schittert in het HOFtheater

Vrouwenkoor Eigen Wiese uit Raalte vierde afgelopen week haar 20-jarig bestaan met een uitverkocht concert in het HOFtheater. 

Foto: Annet van Raalten

Na het openingswoord van voorzitter Lies Tijhaar begon het programma met een muzikaal optreden van accordeoniste Margriet Barneveld en fluitiste Jennita Borst. Daarna volgde een optreden van het koor onder leiding van dirigente Anja Luyt. De liedjes ‘Just an Illusion ‘Bridge over troubled water’  en de Ramses medley waren herkenbaar voor iedereen. Het optreden van De Cottonville  Bigband uit Nijverdal  viel ook goed in de smaak

Dansgroep Ralda verzorgde direct na de pauze een aantal dansen. De afsluiting werd gedaan door het  jubilerende koor met verrassende liederen. Prachtige videobeelden van Raalte en omgeving, gemaakt door Zoom in Heino, bij de liedjes ‘Look at the World’ en ‘Conquest of Paradise’ maakten het plaatje compleet. Het concert werd afgesloten met ‘Love changes everythingwaarbij de gasten en publiek uitgenodigd werden om samen met het koor mee te zingen.

|Doorsturen

Uitgelicht


Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Salland Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer