Playbackshow Mariënheem dit jaar in een andere opzet

De playbackshow in Mariënheem krijgt dit jaar een andere opzet. Zoals jullie vast mee hebben gekregen, is dit niet meer tussen Oud&Nieuw, maar op de vrijdagavond 9 februari! Het beloofd een gezellige avond te worden waarbij iedereen mee mag meedoen: kinderen, jongeren en volwassenen.

Wil je meedoen? Dat kan, geef je op voor 1 februari via: pbshow@live.nl 

Het beloofd een leuke en gezellige avond te worden en is tevens de inleiding van de Carnaval. De avond begint om 19:00 uur, rond 23:00 uur begint de Carnaval (neem je carnavalspak dus mee!).

Waarom?
De animo om deel te nemen aan de Playbackshow en het organiseren van de Playbackshow loopt al jaren terug, vrij zijn tussen Kerst en Oud & Nieuw is immers geen vanzelfsprekendheid meer. Om deze Mariënheemse traditie toch in ere te houden, heeft een nieuwe groep besloten om de organisatie over te nemen van de voetbal. Officieel gezien valt de Playbackshow vanaf dit jaar onder de vlag van de Carnaval, maar het wordt georganiseerd door een onafhankelijke commissie.

Nog niet opgegeven voor de Playbackshow?
Heb jij je nog niet opgegeven voor de Playbackshow, maar vind je het geen probleem om even 5 minuten op het podium te staan? Alleen, of met je vrienden? Geef je dan op voor 1 februari! Hoewel we al een aantal opgaven binnen hebben, willen we wel benadrukken dat het belangrijk is dat we veel deelnemers hebben. Het zou immers jammer zijn als onze Mariënheemse traditie verloren gaat, omdat we te weinig aanmeldingen krijgen. Opgeven kan via: pbshow@live.nl

3 9 februari gezelligheid in Mariënheem voor jong en oud!
9 februari beloofd een gezellige dag te worden voor alle Mariënhemers, jong en oud, op deze vrijdagavond worden namelijk de Playbackshow en de Carnaval georganiseerd in 't Asspel! De avond begint om 19:00 uur.

Programma
Het programma ziet er als volgt uit:

19:00: Start van de avond
19:30: Officiële opening

Vanaf dan:
Carnaval: Opening door de voorzitter van de Carnaval
Carnaval: Opening met de garde
Playbackshow: Optredens van de kinderen
Carnaval: Optredens van de dansmariekes
Carnaval: Jeugdraadproclamatie
Carnaval: Het woordje van de grote Prins
Playbackshow: Optredens van volwassenen

23:00: Feestavond met DJ

 

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Salland Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer