Foto-expositie ‘Markante gebouwen in Heino, Laag Zuthem en Lierderholthuis’

De vereniging voor Heemkunde ‘Omheining’ uit Heino houdt vanaf 17 augustus een foto-expositie getiteld ‘Markante gebouwen in Heino, Laag Zuthem en Lierderholthuis'.
De werkgroep ‘Tentoonstellingen’ heeft voor deze nieuwe expositie in de tentoonstellingsruimte in de Maelderije aan de Canadastraat met zorg een veertigtal markante gebouwen in de voormalige gemeente Heino geselecteerd. De expositie omvat fraaie foto’s met beschrijvingen van markante details en de historie van deze panden.

Speciaal ter gelegenheid van deze tentoonstelling is een wandel- en fietsroute uitgezet van respectievelijk 6,5 km en 20 km langs deze gebouwen. De gebouwen worden duidelijk en overzichtelijk aangegeven in het routeboekje met een foto en beschrijving. Het handzame routeboekje is vanaf 17 augustus verkrijgbaar bij ‘Omheining’ en in het Dorpshuus.
De officiële opening, door de burgemeester van Raalte, zal woensdagavond 16 augustus (de openingsavond van de Pompdagen) plaatsvinden.

Openingstijden van de expositie tijdens de Pompdagen zijn: woensdag 16 aug. van 19.00 tot 21.00 uur, donderdag 17 aug. van 10.00 tot 21.00 uur, vrijdag 18 aug. van 13.00 tot 21.00 uur, zaterdag 19 aug. van 10.00 tot 17.00 uur en zondag 20 aug. van 10.00 tot 17.00 uur.
Hierna gelden andere openingstijden. Meer informatie is te vinden op:

www.historischeverenigingheino.nl 

 

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Dossiers

Nieuw Tijenraan

Aftreden Haarman

Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Salland Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer