Win kaarten voor de Zomerfair op Den Alerdinck!

Salland Centraal, Vechtdal Centraal en onze papieren kranten mogen een aantal gratis entreekaarten weggeven voor de Zomerfair op Den Alderdinck in Laag Zuthem. Dit vindt plaats van vrijdag 10 tot en met zondag 12 augustus.

Foto: Cora Sens

Havezate Den Alerdinck in Laag Zuthem is komend weekend het decor van de vijfde editie van de Zomerfair. In de boomgaard van Den Alerdinck, maar ook op het voorplein en op het grote grasveld, verzamelen zich meer dan negentig standhouders die allemaal unieke producten aanbieden die vaak niet in de winkel gekocht kunnen worden. Daarnaast zijn er workshops, demonstraties, (mode) shows en activiteiten voor jong en oud.

Natuurlijk kunnen bezoekers ook een kijkje nemen in het prachtige ‘Koningshuis’, zijn er terrasjes, muzikale optredens en is er weer veel lekkers te proeven. Kortom: de Den Alerdinck Zomerfair is een compleet dagje uit!
www.denalerdinckzomerfair.nl

Gratis kaarten
Wil jij in aanmerking komen voor gratis kaarten? Stuur dan een e-mail naar advertenties@weekbladsalland.nl met daarin uw naam, adres en woonplaats. Winnaars krijgen vrijdagmorgen 10 augustus per mail bericht en kunnen de kaarten vervolgens afhalen bij de kassa van de Zomerfair.

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Salland Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer