Proeven, shoppen en genieten op de Den Alerdinck Zomerfair

Van vrijdag 11 t/m zondag 13 augustus wordt de vierde editie van de Den Alerdinck Zomerfair georganiseerd op Havezate Den Alerdinck in Laag Zuthem bij Heino. Ook dit jaar staan ruim 90 standhouders weer klaar om de bezoekers te voorzien van een uitgebreid aanbod aan mooie woonaccessoires, tongstrelende lekkernijen, prachtige serviezen, kleding en sieraden, tuindecoraties, maar ook talloze cadeau-ideeën en natuurlijk alles op het gebied van buitenleven.

‘Na drie succesvolle edities, gaan we de fair dit jaar uitbreiden’ aldus Aline Hofstee namens de organisatie. ‘Den Alerdinck heeft een prachtige boomgaard en die gaan we dit jaar nog meer bij de fair betrekken. We hebben dit jaar veel bijzondere culinaire stands en die komen in de boomgaard goed tot hun recht. Als organisatie zijn we echt weer op zoek geweest naar bijzondere standhouders. Zo vindt de bezoeker op de fair bijvoorbeeld heerlijke Italiaanse wijnen, diverse Griekse specialiteiten, vele streekproducten, lekkernijen uit Scandinavië, bijzondere caramelsmaken en ambachtelijk gebakken broden’.
Bijzondere workshops
‘Een dagje naar de fair is meer dan alleen shoppen, het is echt een dagje uit’, aldus Aline Hofstee. De bezoekers kunnen op de fair dan ook deelnemen aan verschillende bijzonder workshops. ‘We zijn blij dat etiquette specialist Gonnie Klein Rouweler naar de fair komt om leuke workshops over etiquette te geven. Tijdens deze half uur durende workshop leert men de voornaamste do’s and don’ts als gastheer/ gastvrouw en als gast. Deze workshop past natuurlijk ook goed bij het chique landgoed’. Ook zijn er diverse andere bijzondere workshops zoals de workshop breien en de workshop waarbij men Italiaanse wijnen kan proeven. Aanmelden kan via de website.

Jonkvrouwen in het Koningshuis

‘Om de sfeer helemaal compleet te maken worden de bezoekers verwelkomd door echte jonkvrouwen van Den Alerdinck en kan men ook het Koningshuis bezoeken’, aldus Aline Hofstee. Tijdens de gehele fair zijn er diverse bijzondere paardenrassen aanwezig en ook voor de kinderen zijn er natuurlijk diverse activiteiten. ‘En last but not least is er op zaterdag een roofvogelshow en op zondag een demonstratie van de Friese paarden van Nemo’s Bern’.
De Den Alerdinck Zomerfair is op vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 augustus geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. Havezate Den Alerdinck bevindt zich aan de Den Alerdinckweg 1 te Laag Zuthem, nabij Heino. De entree bedraagt €8,50 voor volwassenen, kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Het parkeren is gratis, ook is de fair voor fietsers goed te bereiken.
Voor meer informatie over deelname aan de Den Alerdinck Zomerfair kunt u contact opnemen met Organisatiebureau Plan Effect via telefoonnummer 0529-462332, of kijkt u eens op www.denalerdinckzomerfair.nl en de facebookpagina @DenAlerdinckZomerfair!  

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Salland Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer