Popkoor SVP Heino viert 10-jarige bestaan met jubileumconcert

Het Popkoor SVP zal dit voorjaar officieel 10 jaar bestaan. Reden genoeg om groots uit te pakken. Zij zullen daarom op zaterdagavond 14 april een jubileumconcert in restaurant de Forest Lodge in Heino.

Popkoor SVP is in het najaar van 2007 gestart en officieel geworden op 29 februari 2008. Het koor zingt meerstemmig en bestaat uit ruim 40 mannen en vrouwen uit Heino en omgeving. Het repertoire bestaat uit popsongs uit de jaren 60 tot nu. Wekelijks wordt er op maandagavond geoefend in de kantine van de VV Heino onder leiding van dirigent Willem Jan van Asselt.

Tijdens het jubileumconcert laat het koor nummers uit het bestaande repertoire horen, zoals Feel van Robbie Williams, Halleluja van Lisa en Mag ik dan bij jou van Claudia de Breij. Dit wordt aangevuld met nieuw ingestudeerde nummers, zoals Good Vibrations van de Beach Boys en California Dreaming van The Mama’s & the Papa’s.
Naast Willem Jan van Asselt zal ook oud-dirigent Juliette Dumoré een aantal nummers dirigeren.

Het koor wordt begeleid door een combo bestaande uit 4 personen.
Het concert begint om 20.00 uur. Inloop vanaf 19.30 met een gratis kop koffie/thee. De kaarten kosten € 7,50, inclusief een consumptiemunt voor in de pauze en zijn verkrijgbaar bij Paulien Boxebeld (boxebeldvermeulen@hetnet.nl) en bij de Smulbaai vanaf maandag 12 maart.

Het restaurant bevindt zich op het terrein van Go Challenge Outdoorpark aan de Woolthuisweg 47 in Heino.

Voor meer informatie zie www.popkoorsvpheino.nl 

 

 

 

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Salland Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer