Open Huis OBS Dijkzicht Welsum

Op donderdag 25 januari van 8.30 tot 12.00 uur vindt de jaarlijkse open ochtend plaats op OBS Dijkzicht aan IJsseldijk 59 te Welsum. Tijdens deze ochtend is iedere basisschoolleerling in spé van harte welkom om samen met zijn/ haar ouders/ verzorgers de sfeer te komen proeven op Dijkzicht. Je kunt vrij in- en uitlopen.

Leerlingen vertellen je graag welke vakken ze krijgen, welke boeken ze gebruiken en ze willen je vast ook wel even laten zien hoe hun iPad of Chromebook werkt. Ook kunnen zij je rondleiden en kun jij al je vragen aan ze kwijt. Neem er rustig de tijd voor en laat alles even goed op je inwerken. Goed om te vermelden: iedere woensdagochtend is er een meespeelochtend voor peuters in school.

Voor buitenschoolse opvang kunnen de leerlingen terecht bij BSO natuurlijkdoen! gevestigd in een ruimte in Dorpshuis De Bongerd te Welsum. Nieuwsgierig geworden? Surf alvast naar www.obsdijkzicht.nl of naar de Facebook-pagina van OBS Dijkzicht voor meer info en kom de 25ste naar Dijkzicht toe! Je bent van harte welkom!

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Salland Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer