Soepcafé in Halloweensfeer

Op zaterdag 27 oktober is er weer een Soecafé in het pand van de Goede Buren, een heerlijke soepmaaltijd voor iedereen. Deze keer zal het soepcafé gehuld zijn in herfst- en Halloweensfeer.

Kom luisteren naar wat de eigenlijke oorsprong van het Halloweenfeest is en wat de pompoenen met Halloween te maken hebben. Kinderen mogen Halloween-verkleed komen. Er is voor de kinderen een prachtige Halloween-kleurplaat die tussen de gerechten gekleurd kan worden. Daar valt ook nog een prijsje mee te winnen.
Het Soepcafé is een initiatief van Olst in Transitie in samenwerking met Het Noaberhuus. Van overgebleven producten van De Plus, die al ‘over de datum zijn’ en dus weggegooid zouden worden, maar nog prima eetbaar zijn, wordt een heerlijk maaltijd gemaakt van soep, salade en nagerecht.
Ook deze keer vindt het Soepcafé plaats op de vaste locatie op de Hendrik Droststraat 47 (het pand van de tweede hands winkel). Vanaf 17.45 uur zijn de deuren open. Om 18.00 uur wordt het eten geserveerd. Wie mee wil eten moet wel op tijd komen, want op is op. Voor deelname vraagt de organisatie een vrijwillige bijdrage voor de onkosten. Meer informatie is te vinden op www.olstintransitie.nl en op de Facebookpagina OlstInTransitie.

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Salland Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer