Scania Sessions bij de Bökkers Mölle in Olst

De Bökkers Mölle in Olst staat zondag in het teken van de Scania Sessions. Op deze vaderdag speelt daar een bandje, in de nabijheid van een biertje en een barbecue.

De frisse biertjes en de overheerlijke barbecue worden vakkundig verzorgd door Maalderij Bökkers, 'De Bökkers Mölle', die inmiddels in de wijde omtrek bekend staat vanwege vers, kwaliteit en bovenal erg lekkere producten. Spareribs en burgers van de barbecue, een lekker biertje en overheerlijke cocktails van de palletbar voor de moeders. Aan de kleintjes is ook gedacht. Er is een rodeo springkussen en ze kunnen heerlijk ravotten in de speelweide.

De band 69 Comeback is een nieuw Rock 'n' Roll trio met een groove. Zij spelen volvette Rockabilly en Stampende Rock' n' Roll, met invloeden uit Jump Jive en Blues maar laten ze zich absoluut niet leiden door een kalender die ophoudt in 1960. Sterker nog, menig moderne rocksong moet er aan geloven en krijgt een fikse rockabillyshot van deze muzikanten. De band treedt op in de laadbak van een oude Scania torpedo uit 1977.

Het feest begint om 15.00 uur en duurt tot 19.00 uur. De winkel en de bakkerij zijn die dag ook gewoon vanaf 11.00 uur open.

|Doorsturen

Uitgelicht


Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Salland Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer