Kinderochtend voor ridders en prinsessen in Olst

Alle stoere ridders en knappe prinsessen tussen de 2 en 5 jaar uit de omgeving van Olst en Wijhe zijn op zondag 12 juni om 10.00 uur welkom voor een heus ridders- en prinsessenfeest. Deze kinderochtend, die gehouden wordt in het Holstohus aan de Jan Schamhartstraat in Olst, wordt vanuit Het Nut georganiseerd door een aantal jonge, ondernemende moeders.

Het Nut wil zich meer gaan richten op de jongere generatie en benaderde daarom onlangs een aantal jonge mensen uit de omgeving om mee te denken over nieuwe activiteiten. Eén van die mensen was Sheila Hannink, moeder van twee jonge kinderen. "Het viel mij op dat het aantal activiteiten voor dreumessen en peuters in Olst vrijwel nihil was."

Samen met haar vriendinnen Annet Wopereis, Mirthe Meijer en Jenny Burger, ook jonge moeders, nam zij daarom het initiatief om een kinderochtend te organiseren voor kinderen in de leeftijdscategorie 2 tot 5 jaar.

"Alles staat in het teken van ridders en prinsessen. Daarmee hopen wij onze jonge doelgroep aan te spreken", aldus Hannink. De kinderen mogen in hun riddersoutfit of prinsessenjurk komen en genieten deze ochtend van een leuke toneelvoorstelling, spelletjes spelen en een verrassingsact die nog even geheim gehouden wordt. "En als klap op de vuurpijl gaan ze met een echt ‘Riddersdiploma’ of een ‘Prinsessendiploma’ weer naar huis. We maken er echt een ridders- en prinsessenfeest van."

Deelname aan de kinderochtend kost 3 euro per kind. Dit is inclusief een glaasje ranja met wat lekkers. Opgeven kan tot 6 juni via kinderochtendolst@hotmail.com. Ouders, opa’s en oma’s zijn van harte welkom (maximaal twee volwassen begeleiders per kind). "Wij verwachten dat zij zelf toezicht houden op hun kinderen."

Meer informatie of op de hoogte gehouden worden? Ga naar de Facebook-pagina www.facebook.com/kinderochtendols 

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Salland Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer