Een bakwedstrijd, sportspektakel en muzikale optredens

Feestweek in Olst

Het centrum van Olst staat van woensdagavond 13 september tot zondagavond 17 september in het teken van het OlsterFeest. Er zijn ook dit jaar weer veel activiteiten voor jong en oud.

Op woensdag werd er afgetrapt met de traditionele Appelloop. Deze werd dit jaar bijgestaan door de appeltaartenbak-wedstrijd ‘Heel Olst Bakt!’. Op donderdagavond wordt er een dorpsdiner georganiseerd. Trakeer iemand op een zelfgemaakte maaltijd in de feesttent of schuif aan bij een tafel met waarbij eten wordt geserveerd uit verschillende culturen.

Op de vrijdagmiddag, die in het teken staat van het thema ‘Sportspektakel’, is er speciaal aandacht voor de jongste Olstenaren. De gezellige Olster jaarmarkt zal op zaterdag plaatsvinden. Op zondagochtend is er een prachtige IJsselrit voor klassieke auto’s, brommers en wielrenners.

Optredens
De feesttent staat het hele weekend in het teken van de beste optredens en DJ’s. Hopelijk breken Bökkers en Beatcrooks op vrijdag de tent niet helemaal af, want op zaterdagavond komt de ultieme live-sensatie Royal Beat!  Op zondagmiddag zorgen de Twentse Toppers en Cool24 voor de perfecte afsluiting van het OlsterFeest.

Tickets
Tickets voor de vrijdag en zaterdag zijn online te bestellen. Vanaf 2 september zijn er voor de zaterdagavond ook kaartjes te koop bij de Multimate, boekhandel Korten en de Santekraam in Olst. Kijk voor meer informatie, aanmeldingen en het gehele programma van het OlsterFeest op deze website.

|Doorsturen

imgdotcom.nl

2017-09-14 15:09:40

Foto's van de Olster Appelloop 2017 zijn te zien op www.imgdotcom.nl

Uw reactie


Uitgelicht


Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Salland Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer