Vierhonderd bezoekers bij bluesfestival Den Nul

De eerste outdoor-editie van Rockin’ all over Den Nul trok afgelopen zaterdag zo’n vierhonderd bezoekers. Medeorganisator Leon Ripperda is dik tevreden. Het festival krijgt wat hem betreft volgende jaar augustus dan ook een vervolg. Net zoals de indoorversie van Rockin’ all over Den Nul.

Foto: Annet van Raalten

Dat betekent dus twee keer per jaar blues(rock) in Den Nul. De bezoekers van de eerste outdoor-editie konden kijken en luisteren naar optredens van onder andere de Tom Veltien Band, AJ Plug (foto, met op drums Fokke de Jong; ex-Normaal), Mr. Boogie Woogie's Fats Domino Tribute, Steve Conte en New Orleans Vintage Voodoo Duo.

“Alles was een hoogtepunt, maar voor mij sprong de opening door de Tom Veltien Band er echt uit”, stelt Leon. “Echt een regionale topartiest. Er waren mensen die kippenvel kregen van zijn gitaarspel. Ik zelf ook! En daarmee was het sfeertje al goed neergezet. Daarna alleen maar beukers van artiesten!”

|Doorsturen

Hermen

2018-08-22 09:38:03

400 bezoekers, phoe. Kom eens naar Heino en Raalte, daar stoppen de bands als er maar 400 zijn. 2000 komt eerst en daarna op tot 5000. Hier kun je wat van leren

Hendrik

2018-08-22 13:07:30

Fijn dat de wat kleinere buurtdorpen ook initiatieven nemen om iets te organiseren. En fijn dat ze tevreden zijn.

En jammer dat Hermen zo negatief is.

Henk

2018-08-27 13:39:26

Hermen heeft niks te doen. Daarom !@#$^%^hij maar wat.

Uitgelicht


Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Salland Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer