Concert 'Adieu Zomer' in Willem Hendrik Zwart Hal

In de Willem Hendrik Zwart Hal in Lemelerveld wordt op zaterdag 1 september het concert Adieu Zomer gespeeld. Martin Mans (orgel) en Noortje van Middelkoop (panfluit) treden samen op vanaf 20.00 uur.

Noortje van Middelkoop en Martin Mans

Mans werd in 1965 geboren in Melissant, op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee en ontdekte al vroeg zijn liefde voor het orgel. Naast concerten in de Streek treedt de organist/dirigent ook regelmatig op voor radio en televisie en werd hij in 2010 koninklijk onderscheiden vanwege zijn muzikale en culturele diensten.

Noortje van Middelkoop studeerde aan het Conservatorium in Hilversum bij de Roemeense panfluitist Nicolae Pîrvu. Zij behaalde haar eindexamen Docerend Musicus cum laude en studeerde enkele jaren later af voor het diploma Uitvoerend Musicus. Ook volgde zij masterclasses bij Simion Stanciu en Georghe Zamfir. Noortje geeft als panfluitiste diverse concerten samen met koren, organisten en pianisten. Ook maakte zij solo cd’s met diverse bezettingen: orgel, piano, combo en symfonie orkest. Daarnaast werkte zij mee aan radio-, televisie-, dvd- en vele cd-opnamen.

Het belooft weer een heerlijke muzikale avond te worden. Reserveren kan via 0572-371838 of adhuetink@gmail.com. Kaarten kosten 14 euro, inclusief koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang.

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Salland Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer