Spinning Marathon van Team Salland d'HuZes in Raalte

Team Salland d'HuZes uit Heino doet ook dit jaar weer mee aan de Alpe d'HuZes. Om zo veel mogelijk geld voor de strijd tegen kanker daarmee naartoe te nemen, organiseert het team weer diverse activiteiten. Een daarvan is de Spinning Marathon bij Vital Centre Raalte op zondag 21 januari. Iedereen kan een, twee of drie uur op een spinning bike stappen.

Op een groot scherm kunnen de deelnemers, al trappende, ervaren hoe het is om een zware berg te beklimmen. De drie blokken zijn gepland tussen 9.00 en 12.00 uur. De deelnamekosten bedragen 15 euro per uur (inclusief een broodje Alp d'HuZes en een consumptie). Inschrijven kan via www.salland-dhuzes.com of aan de balie bij Vital Centre Raalte of Heino.

Daarnaast is er een klokloze loop, De deelnemers lopen op het wielerpark van CRT zes rondjes van circa 1 km, waarbij ze vooraf hun geschatte tijd opgeven. En dan proberen om daar zo dicht mogelijk bij in de buurt te komen, uiteraard zonder gebruik te maken van een horloge of iets dergelijks. De deelnamekosten bedragen 10 euro. Er zijn diverse prijzen te winnen. Aanmelden bij de balie van Vital Raalte. Verder wordt het nieuwe Les Mills lesprogramma geïntroduceerd en kan men meedoen aan de High Intensity Interval Training (HITT), een soort power work-out.

Daarnaast staat het Feelgood Family Event op het programma met medewerking van Overesch Biologische groenten, Kokkie Bikes, diëtiste Angela Schokker, Clown Floor, Team Heino d'HuZes (met biologische worsten van Neimeijer) en als klap op de vuurpijl de 'altijd prijs'-actie Pluk de fiets. Het damesduo Just- Us (Marlies en Joke) zingt diverse klassieke popliedjes. Het Feelgood Family Event gaat tot zeker 14.00 uur door.

Team Salland d'HuZes, bestaat uit: Jos Spoolder, John Ruiter (beiden uit Raalte), Gerard Blom, Emiel Roelofs, Geesje Bouwhuis, Arend Boertjes, Christel Nij Bijvank, Hilde Bruinsma en André Roelofs (uit Heino).

|Doorsturen

Uitgelicht


Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Salland Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer