Met Vital Centre naar de Strongmanrun

Vital Centre Raalte en Heino is een samenwerking aangegaan met de organisatie van de Fisherman’s Friend Strongmanrun op 2 en 3 september. De twee sportcentra bieden in de maand augustus vier buitentrainingen aan (elke maandagavond om 19.00 uur) die deelnemers klaar moeten maken voor de survivalrun in Hellendoorn.

Daarnaast is er in samenwerking met de Strongmanrun een individueel persoonlijk op maat gemaakt trainingsprogramma samengesteld. Verder ontvangt iedereen die zich onder de vlag van Vital Centre aanmeldt voor de Strongmanrun een korting van 10 euro.

Zaterdag 2 september staat de StrongSisterRun op het programma. Naast de obstakelrun van 7 kilometer met daarbij meer dan twintig obstakels is er ook een volledig programma met mindfulness, yoga, beauty en food en drinks. Zondag 3 september zijn de StrongmanRunners (m/v) aan de beurt. De runners kunnen kiezen uit een 12 kilometer loop met daarbij meer dan dertig obstakels of een afstand van 21 kilometer met daarbij meer dan 45 obstakels. Een prachtig parcours door de bossen en over de heuvels van de Hellendoornse berg, door het centrum van Nijverdal en door de Reggevallei.

Heeft u interesse in deze clinic of wilt u meer informatie? Kom dan eens langs bij het Vital Centre in Raalte of Heino. Ook niet-leden zijn welkom. Zie verder www.strongmanrun.nl en www.strongsisterrun.nl.

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Salland Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer