Kermistoer vanaf d’ Olde Wettering in Lierderholthuis

Fietstoerclub Heikera houdt zondag 8 juli, tijdens het feestweekend in Lierderholthuis, de Profile Roy Seine Kermistoer. Er is keuze uit routes van 40, 60 en 100 km. Alle routes zijn met pijlen uitgezet. Start en finish is bij Café d’ Olde Wettering in Lierderholthuis.

De liefhebbers van de 100 kilometer gaan op pad voor een mooie rit via Schalkhaar naar Markelo en fietsen via Holten weer terug naar Lierderholthuis. De deelnemers aan de 60 kilometer fietsen in zuidelijke richting met als pauzeplaats Lettele. Via Heeten en Raalte gaat het daarna weer terug naar Café d’ Olde Wettering. De deelnemers van de 40 kilometer fietsen richting Wesepe en hebben de pauze bij Café Bosgoed in Heeten.

Het belooft dit keer extra gezellig te worden in het kleine kerkdorp, want diezelfde dag gaat daar ook ‘Buurmans Brommerrit 2018’ van start, met brommers en solexen die tenminste 25 jaar oud zijn. Ook goed te weten: dit jaar valt de Kermistoer NIET samen met de fietstoertocht die elk jaar vanuit Haarle wordt georganiseerd.

Inschrijven voor de 100 km kan tussen 08.00 en 12.00 uur, voor de andere afstanden tussen 09.00 en 12.00 uur. De eindcontrole vindt plaats om 16.30 uur. Deelnamekosten bedragen 4 euro per persoon. NTFU-leden krijgen een korting van 1 euro. Deelname  voor kinderen tot en met 12 jaar is gratis.

|Doorsturen

Uitgelicht


Dossiers

Nieuw Tijenraan

Aftreden Haarman

Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Salland Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer