Motorcoureur Koopman uit Heino sluit aan bij Yamaha Racing

Het Portugese circuit Portimão was vorige week het decor van de Yamaha Racing line-up voor alle coureurs die in 2018 op fabriekssteun kunnen rekenen. Present waren het WK-Superbike team met v/d Mark, het WK- Supersport 600- team, de de WK endurance teams en het bLU cRU challenge WK- Supersport 300-cc team waar Dennis Koopman uit Heino dit seizoen deel van uit maakt.

Links: WK-300 cc Supersport team. Derde van rechts Dennis Koopman. Foto: Yamaha Racing

Koopman: "De eerste dag van deze tweedaagse bijeenkomst was vooral gericht op mediatraining en dan met name op de door Yamaha vastgestelde regelgeving met betrekking tot publicaties op sociale media wat te maken heeft met copyrights. De tweede dag stond in het teken van de fotosessies. Over enkele weken beginnen de trainingen waarvan de data en circuits bekend gemaakt zullen worden door Yamaha Racing."

Tussendoor heeft Dennis Koopman in KokkieBikes uit Lemelerveld een nieuwe persoonlijke sponsor gevonden, terwijl met oud-coureur Rob Filart van Scuderia Sports BV, importeur van de Portugese helmenproducent CMS een driejarig contract is afgesloten, waarbij een aantal commerciële activiteiten gepland staat.

|Doorsturen

Uitgelicht


Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Salland Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer