SC Lemele huldigt Berry Nijboer en René van der Linde

Aansluitend op de oefenwedstrijd SC Lemele versus DES Nijverdal hield de voetbalclub uit het bergdorp zaterdag de nieuwjaarsbijeenkomst. De partij tegen de een klasse hoger spelende Nijverdallers liep uit in een 5-0 nederlaag, maar dat drukte geenszins de stemming op de receptie.

Van links naar rechts: Berry Nijboer, Rene van der Linde en Hans Kleinlugtenbeld

In het clubhuis op sportpark Zandeinde opende Hans Kleinlugtenbelt, de kersverse interim-voorzitter, de receptie en blikte op eigen, originele wijze, maar bovenal voortreffelijke manier terug in de tijd.

Speciale aandacht kregen voormalig voorzitter Berry Nijboer en ‘duizendpoot’ René van der Linde. Nijboer kreeg een zilveren speld, oorkonde en bloemen, zowel namens de club alsmede KNVB, voor zijn twaalfjarig bewind als preses van de club. Dezelfde traktaties waren weggelegd voor Van der Linde, voor zijn gehele oeuvre in dienst van de club. Wat heeft deze ‘manus-van-alles’ eigenlijk niet gedaan? Zomaar een greep uit zijn vrijwillige taken door de jaren heen: voorzitter TC (Technische Commissie), elftalleider, scheidsrechter en daarnaast was deze clubman pur sang decennia lang actief in het bestuur op meerdere fronten.

Henk Warmink werd benoemd tot Vrijwilliger van het Jaar. De niets vermoedende Warmink was niet van de partij, althans niet in levende lijve, maar toch ook weer wel. Lang leve de moderne tijd! Via Skype werd contact gezocht met de totaal overdonderde Warmink, die dit mooie bericht vanaf Zandeinde ongetwijfeld met een glimlach en een fijne cocktail heeft beklonken.

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Salland Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer