Reuvers/Finenzo Open Toernooi ATC Wijhe zeer geslaagd

Van zaterdag 14 tot en met zondag 22 oktober heeft het Reuvers/Finenzo open toernooi plaatsgevonden in Wijhe. Zo’n 140 deelnemers uit de hele regio, en zelfs daarbuiten (Flevoland, Drenthe) streden om de eer en de prijzen. Hierbij werden in totaal 116 wedstrijden werden gespeeld, verdeeld over 18 verschillende categorieën, variërend in speelsterkte van 4 tot 8.

De week begon met fantastisch nazomerweer. In het finaleweekend vielen enkele buitjes, maar dit mocht het tennisplezier zeker niet drukken. De wedstrijdleiding dankte bij de prijsuitreiking alle deelnemers, sponsoren en vrijwilligers die ervoor hebben gezorgd dat het toernooi zo goed is verlopen.

Het Reuvers/Finenzo Open Toernooi was de laatste activiteit in de ‘oude’ kantine van ATC Wijhe. Eén dag later werd al begonnen met de verbouwing van de kantine. In de komende drie maanden zal de kantine een volledige metamorfose ondergaan, waarbij keuken en toiletten zullen worden gerenoveerd en de kantine eigentijds zal worden ingericht. De opening van de vernieuwde kantine staat gepland voor januari 2018.

 

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Salland Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer