Introductie walking football bij Wijhe '92

Tijdens de kickoff ‘komvandebank’ van Sportdorpen Olst-Wijhe op zaterdag 28 april wordt Walking Football bij Wijhe ’92 geïntroduceerd. De gehele middag zijn er diverse demonstraties en sportactiviteiten te zien op het sportpark aan de Zandhuisweg in Wijhe. Zo vindt er tussen 14.00 en 16.00 uur een clinic en demowedstrijd Walking Football door teams van PEC Zwolle en Rohda Raalte plaats. Neem je vader, oom, opa, buurman etc. mee naar het sportpark en laat ze ervaren wat ‘wandelvoetbal’ is.

Leven lang voetbal
Met Walking Football krijgen niet alleen 60-plussers weer de kans om een balletje te trappen. Ook spelers die jonger zijn, maar die vanwege fysieke beperkingen (door zware blessures) niet meer kunnen deelnemen aan het traditionele voetbal, behoren tot de doelgroep. Met ingang van 1 mei start Wijhe ’92 met Walking Football. Bij voldoende animo gaat de club in het nieuwe seizoen een team oprichten. Walking Football is de perfecte oplossing voor spelers die ook nog het sociale aspect van het voetbal willen beleven, maar het een tandje rustiger aan moeten doen.

Zie jij het zitten om nog lekker sportief bezig te zijn? Neem voor meer informatie en opgave contact op met Hennie Koekoek van de seniorencommissie van Wijhe ‘92 (06-312334552).

 

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Salland Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer