Tweede editie Salland Cup bij SC Overwetering

Na het grote succes van de eerste editie van vorig jaar houdt SC Overwetering op dinsdag 23 oktober, in de herfstvakantie, voor de tweede keer de Salland Cup. Een internationaal elitetoernooi voor spelers in de leeftijd onder 13 jaar op het sportpark in Olst. 

De winnaars van 2017

Het toernooi is dit jaar gegroeid van tien naar twaalf deelnemende teams, waarvan vijf van over de landgrenzen komen. De Nederlandse teams komen allemaal uit op het hoogste niveau in hun leeftijdsklasse. Aansprekende deelnemers uit de directe omgeving zijn Go Ahead Eagles en Vitesse. Nieuw dit jaar zijn PEC Zwolle, kersverse eredivisionist FC Emmen en NEC/TOP Oss.

Uit België komt KV Mechelen, en uit Duitsland traditionsverrein Rot Weiss Essen. De twee topteams uit Denemarken: landskampioen 2018 FC MidtJylland en Odense BK, waren ook vorig jaar al te gast. Uit Tsjechië komt de bekerwinnaar Slavia Praag. Natuurlijk doet ook een team van SC Overwetering weer mee. Tot slot is titelverdediger de Prestige Footbal Academie natuurlijk ook van de partij.

De buitenlandse deelnemers worden ondergebracht bij gastgezinnen. Al met al zijn ruim zestig vrijwilligers in de weer om het toernooi in goede banen te leiden. Meer info op www.sallandcup.nl.

|Doorsturen

Uitgelicht


Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Salland Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer