Tichelgatenloop tussen Herxen en Windesheim

Op vrijdagavond 1 juni vindt een nieuwe editie van de Tichelgatenloop plaats. Dit hardloopevenement tussen Herxen en Windesheim bestaat uit een kidsrun voor de kleinere en de grotere kinderen, een 5,4 km en een 10 km. De start en finish is voor het dorpshuis Herxen.

Er wordt gebruik gemaakt van elektronische tijdwaarneming en en gedeelte van de opbrengst gaat wederom naar een goed doel. Iedereen krijgt een aandenken en er zijn per categorie prijzen voor de drie beste hardlopers. Na afloop is er muziek in de feesttent.

Het programma begint om 18.40 uur met een warming up voor de kinderen; om 19.00 uur start de Kidsrun van 750 meter (t/m 9 jaar); om 19.10 uur volgt de Kidsrun van 1400 meter (t/m 12 jaar). De deelnemers aan de 5,4 km worden om 19.30 uur weggeschoten en om 20.00 uur volgt het startschot voor de 10 km.

Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Grolleman Transport, Run2day, Boni en autobedrijf Kleine Schaars. De voorinschrijving is geopend via www.mijninschrijving.nl. Uiteraard kan er ook voor aanvang worden ingeschreven. Vragen via tichelgatenloop@kpnmail.nl.

|Doorsturen

Uitgelicht


Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Salland Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer