Jeugdsixday toernooi bij VV Lemelerveld

Op vrijdag 26 mei (vrijdag na Hemelvaartsdag) organiseert de toernooicommissie van VV Lemelerveld wederom het jeugdsixday toernooi voor de jeugd van de basisscholen. Doel van het toernooi is om de jeugd, zowel leden als niet leden, samen te laten voetballen.  Hierdoor krijgen kinderen die nog geen lid zijn van de voetbalvereniging de mogelijkheid om kennis te maken met de voetbalsport.

De teams bestaan uit 8 personen die door de jeugd zelf worden samengesteld.  De wedstrijden worden gespeeld met 6 veldspelers waarvan 2 meisjes. Daarnaast mogen er maximaal 4 spelers of speelsters in het veld staan die lid zijn van een voetbalvereniging. Het toernooi start ’s ochtends om 10.00 uur op sportpark Heidepark en is rond 12:30 uur afgelopen.

Inschrijfformulieren zijn al uitgedeeld aan de jeugdleiders van de vv Lemelerveld. Mocht je echter geen formulier hebben ontvangen maar wel mee willen doen dan is het formulier te downloaden vanaf de site van de VV Lemelerveld.

Inschrijfformulieren kunnen gemaild  worden tot uiterlijk 12 mei naar Robin Vlierman, robin_vlierman@hotmail.nl. Uiteraard zijn ouders broers, zussen en overige supporters van harte welkom op dit toernooi.

|Doorsturen

Uitgelicht


Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Salland Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer