Politieke avond bij en over het HOFtheater

De fractie van BurgerBelangen houdt op dinsdag 28 november een politieke avond over en bij het HOFtheater. Tijdens deze bijeenkomst wordt kort stil gestaan bij de geschiedenis van het theater, maar vooral ingezoomd op de actualiteit en uitdagingen voor de komende jaren.

Het HOFtheater geldt als een parel in het culturele aanbod binnen de gemeente Raalte. Ze wordt voor een zeer belangrijk deel gedragen door de inzet van ruim 120 vrijwilligers. Als jonge partij willen we onze leden en toekomstige raadsleden een figuurlijk kijkje achter de schermen meegeven. Directeur Roswyde Burgman zal de deelnemers informeren over alles wat er zoal bij komt kijken om deze belangrijke voorziening te behouden. Deze avond is primair bedoeld voor leden van BurgerBelangen, maar ook overige belangstellenden uit de gemeente Raalte zijn van harte welkom.

Aanmelden is gewenst en kan via info@burgerbelangenraalte.nl. Deelname is gratis. De avond begint om 19.30uur. Bij het HOFtheater. Voor meer informatie: 06-38073565.

 

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Salland Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer