Gemeentebelangen Raalte wil maatregelen tegen fietsers in winkelgebied

Winkelend publiek in winkelgebied 't Raan (Raalte Noord) heeft last van fietsers en scooters. Het is onveilig en daar moet wat aan gedaan worden. Dat is de mening van Gemeentebelangen Raalte. Raadslid Wim de Hair dringt in een brief aan op maatregelen.

"Door een aantal ondernemers in het winkelgebied 't Raan en inwoners van Raalte Noord wordt de situatie bij de doorgang in dit winkelcentrum, door het ontbreken van een fietsverbod als zeer onveilig beschouwd", schrijft De Hair in zijn brief aan het college van Burgemeester en Wethouders.

"Herhaaldelijk gebruiken fietsers en scooters, zowel jong als oud, deze doorgang waarbij onveilige situaties ontstaan tussen mensen die met volle boodschappen wagens, vanuit de winkels op weg zijn naar de parkeerplaats aan de Kwartel. Met name senioren die gebruik maken van deze winkelvoorzieningen ondervinden hierdoor overlast. Wij verzoeken het college die maatregelen te nemen zodat winkelend publiek geen overlast ondervindt van dit fietsverkeer."

|Doorsturen

Erik Groen

2017-10-06 18:32:58

Beste GB,

Jullie zitten al jaren in het college, ik zou zeggen geen woorden maar daden !

Wel bijzonder dat ik weer wat van jullie hoor. Komen er misschien verkiezingen ?

jan

2017-10-07 11:08:59

Inderdaad Erik holle vaten klinken het hards en GB doet weer niets!!

Sander

2017-10-07 11:55:45

Waarom doen politici geen ene hol en zeiken ze alleen maar, ga aan het werk en maak het klaar, simpel, is dat nou zo moeilijk, praatjes en nog es praatjes maar uitvoeren ho maar, wat een gezeik toch altijd joh. allemachtig

Wesley

2017-10-10 07:58:16

Zeg schreeuwers langs de zijlijn (Erik, Jan, Sander). Lekker makkelijk hè, dat anoniem roeptoeteren. Wim de Hair heeft tot nu toe zeer veel betekend voor de Raalter gemeenschap. Wat hebben jullie gedaan, behalve met tabletje overal commentaar opgeven?

Uitgelicht


Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Salland Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer