Vrijwilligerspunt Raalte organiseert Dankzij Vrijwilligersavond

Een maatschappij zonder vrijwilligers is niet meer weg te denken. Ook in de gemeente Raalte zijn er gelukkig heel veel sociaal en maatschappelijk betrokken mensen die zich inzetten als vrijwilliger. Hier is Vrijwilligerspunt Raalte heel dankbaar voor en om deze reden organiseert het ook dit jaar weer de Dankzij Vrijwilligersavond.

Deze avond is bedoeld om alle vrijwilligers, jong en oud, in de gemeente Raalte in het zonnetje te zetten en te bedanken voor hun enorme inzet. Het zal plaatsvinden op donderdagavond 19 oktober van 19.30-22.00 uur bij de Leeren Lampe aan de Almelosestraat 2 in Raalte. Wederom is het gelukt om een gevarieerd aanbod aan workshops, zowel creatief als educatief, aan te bieden.

Het aanbod van de workshop kan opgevraagd worden bij het Vrijwilligerspunt Raalte, vrijwilligerspuntraalte@wijz.nu of 0572-365343. Natuurlijk is er deze avond ook ruimte om gezellig bij te kletsen en na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Heeft u interesse, schroom dan niet om u op te geven! De organisatie ziet uw aanmelding graag tegemoet en hoopt u donderdagavond 19 oktober te mogen ontvangen.

Vrijwilligerspunt Raalte is onderdeel van WijZ Welzijn en werkt in opdracht van de gemeente Raalte.

|Doorsturen

Uitgelicht


Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Salland Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer