VIDEO: Fabriek van Fakkert ten val gebracht

Bij de Ganzenpan aan de N35 is de oude voerfabriek van Fakkert Diervoeders naar beneden gehaald. Het pand stamt uit de tijd dat op die locatie Eshuis mengvoeders was gevestigd. Dat was gedateerd en is al jaren niet meer in gebruik als zodanig.

Fakkert die een decennium geleden in het centrum van Hoonhorst is weg gekocht van de locatie die nu bekend staat als 'de molen van Fakkert' wilde regionale speler blijven en vestigde zich in de voormalige mengvoeder fabriek van Eshuis met wie zij al sinds de midden jaren 90 samenwerkte. Het familiebedrijf wat sinds haar 150 jarig bestaan in 2012 het keurmerk ‘Hofleverancier’ mag voeren heeft zich naast reguliere voeders gespecialiseerd in biologische.

De sloopwerken hebben temaken met de ambitie een profesionaliseringsslag te maken voor wat betreft de biologische diervoederlijn. Mede vanwege de verplichting tot het hebben van strikt gescheiden verwerkingslijnen, is uitbreiding van de bedrijfsruimte daarom noodzakelijk. Na jaren van plannenmaken en vergunningen procedures zijn de werkzaamheden nu begonnen. Bekijk hier het filmpje:

Of klik hier om naar de Facebookpagina te gaan: 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=525991664448169&id=316553785391959 

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Salland Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer