Team Salland hard bezig met geldinzameling voor KWF

Team Salland wil geld inzamelen voor het KWF door deel te nemen aan de Alpe 'Huzes op 7 juni. Een van de teamleden van Team Salland gaat daarom een TaiChiTao/QiGong serie van drie lessen organiseren; ze is een gecertificeerd docente.

Heb jij altijd al een keer een TaiChiTao/QiGong les willen volgen of wil je gewoon kennismaken met deze vorm van bewegen?  Dan is dit misschien het moment. TaiChiTao/QiGong is een eeuwenoude Chinese Bewegingskunst die staand of zittend kan worden beoefend. Het is een ontspannings-, bewegings- en gezondheids- methode. Het zijn langzame, eenvoudige, zachte en vloeiende bewegingen. Deze manier van bewegen bevordert en stimuleert de energiestroom (Chi) door het lichaam; dat werkt ontspannend en het verbetert de balans tussen lichaam en geest. De focus ligt op aandacht, rust, ontspanning en plezier beleven in de beweging.

TaiChiTao/QiGong kan op een positieve manier bijdragen aan je gezondheid en vitaliteit. Ervaring is niet nodig en je kan per les instromen. De lessen worden aangeboden op zondagochtend 15 april, 22 april en 29 april van 10.00 tot 11.00. De kosten zijn 10,00 per les en dat komt helemaal ten goede aan het KWF Alpe d'HuZes op 7 juni a.s. Locatie; Uitzendbureau Salland, Boeierstraat 9 in Raalte, zij stellen één van hun ruimten beschikbaar voor deze lessen.

Inschrijven voor één of meerdere lessen kan via ahaverslag@hotmail.com Je bent van harte welkom en het mooie is, .je doet iets voor jezelf én voor een ander. (Maximaal 10 deelnemers per les)

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Salland Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer