Sinterklaas en zijn Pieten komen naar Salland

Een mooie rustige zee,
de boot van Sinterklaas heeft het weer dit jaar eens mee.
Inmiddels heeft Planpiet doorgegeven,
“Lieve kinderen, papa’s en mama’s” het duurt nog even.
Maar vanaf 17 November komen Sinterklaas en zijn Pieten ook in Salland aan,
genoeg keuze om naar één van de intochten te gaan.

Sinterklaas maakt zich wat zorgen om Kluspiet. Hij kan roepen wat hij wil, maar hij luistert niet. Wat dat betreft lijkt ie wel wat op de kinderen in Salland. Hij loopt de hele dag met een koptelefoon op en speelt met zijn smartphone of de computer.

Kluspiet is de afgelopen maanden vreselijk druk geweest in Spanje. Van de vroege ochtend, tot ’s avonds laat. In juli was hij al met pakjes aan het sjouwen. Veel te vroeg en heel vreemd. Het lijkt wel of hij een beetje ‘van het padje’ is, oftewel de weg kwijt is. Het is allemaal héél geheimzinnig en Sinterklaas mocht er al helemaal niets van weten.

Zijn mond gaat op slot. Zelfs aan zijn grote vriend Hoofdpiet verklapte hij niets. Maar goed, hij is aan boord, dus we gaan zien wat het voor feest geeft in Nederland. Ik geloof dat de planpiet hem in Salland ingedeeld heeft. Dus kinderen, bereid je maar voor. Waarom hij zich zo gek gedraagt, geen idee. Er hangt wat in de lucht…!

Het laatste Sinterklaas nieuws vind je op de Facebookpagina van sinterklaas-raalte. Liever de Sint thuis op bezoek? Bel dan op werkdagen tussen 19.30 – 20.30 onze planpieten 0572-363603.

|Doorsturen

Uitgelicht


Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Salland Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer