Olga Commandeur opent Samen Actief Dag in Tijenraan

Op vrijdagochtend 15 september komt ex-topsportster Olga Commandeur (ook bekend van het tv programma ‘Nederland in Beweging’) naar Raalte. Ze verzorgt tussen 10.00u en 10.30u een sportieve kick-off van de eerste Samen Actief Dag voor 50-plussers in sportcentrum Tijenraan. Na deze warming-up kunnen bezoekers tot 15.30u de gevarieerde 50+-gezondheidsmarkt bijwonen en zelf actief meedoen met gevarieerde sport- en cultuuractiviteiten.

Tijdens deze dag kan iedereen gratis kennis maken met activiteiten als bridge, koersbal, aquasporten, sportief wandelen en yoga. Er is ook uitgebreide markt waarbij ruim 30 Raalter sport-, cultuur- en gezondheidsorganisaties zich presenteren. Om 15.00u wordt de dag muziek afgesloten met een bingo.

De Samen Actief Dag wordt georganiseerd door de WijZ Welzijn en Sportbedrijf Raalte met als doel 50-plussers uit Raalte-dorp kennis te laten maken met het brede aanbod in de kern. Daarnaast heeft Samen Actief Raalte ook als doel om de lokale doorverwijzingsstructuur tussen zorg, sport en bewegen (ketenaanpak) te versterken. Deze dag is mede mogelijk gemaakt dankzij een subsidie van de Provincie Overijssel.

|Doorsturen

Uitgelicht


Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Salland Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer