Nieuwe expositie in etalage van Cult

Per 11 december is er weer een nieuwe expositie in de etalage van Cult, aan de Brugstraat 2 in Raalte. Dit keer is de exposant Jan Hendriks. Zijn werk is te zien tot eind januari 2018.

Jan Hendriks beoefent de schilderkunst in zijn vrije tijd als lid van de Kunstkring Raalte. Onder begeleiding van vakbekwame docenten heeft hij zijn eigen weg kunnen volgen en zo heeft hij zijn stijl ontdekt en verder ontwikkeld. Ook zijn schilder- en beeldhouwcursussen in Nederland en buitenland hebben hiertoe bijgedragen.

Vooral op technisch gebied blijft hij experimenteren. Veel werken worden op een ondergrond van zand, van fijn tot grof, geschilderd. Steeds met acryl.

Onderwerpen
De vrouw blijft bij hem als onderwerp zeer favoriet. De veelzijdigheid van de vrouw probeert hij in zijn werken tot uiting te brengen. In deze expositie ligt de nadruk op “ingetogen”. Ook andere onderwerpen als landschap of sport blijven hem boeien.

Deze werken zijn figuratief geschilderd. In zijn gevarieerde schilderstijl zoekt hij al de uitdrukking die hij vorm wil geven. Meer werk is te zien op zijn website: www.hendriksjan.nl.

Informatie over verkoop of lening:

Jan Hendriks
Drostenkamp 30
8101 BZ Raalte
0572- 354381
hendriks1949@kpnmail.nl

 

|Doorsturen

Uitgelicht


Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Salland Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer