Kinderhulp zoekt vrijwilligers voor komende collecte

Steeds meer kinderen in ons land zijn de dupe van financiële problemen thuis. Nationaal Fonds Kinderhulp wil er zijn voor deze kinderen en daarvoor is veel geld nodig. De landelijke collecte van Kinderhulp wordt gehouden van 16 tot en met 21 april. De organisatie hoopt op gulle giften, maar heeft ook hulp nodig. In Salland is nog dringend behoefte aan extra collectevrijwilligers.

Kinderhulp helpt kinderen die in ons land in armoede opgroeien. "Wij vinden dat zij er ook bij moeten horen, maar helaas is dit voor 1 op de 8 kinderen niet zo vanzelfsprekend. Ze kunnen niet meedoen met leeftijdsgenootjes en hebben volwassen zorgen. Kinderhulp helpt hen door simpele dingen zoals zwemlessen, een dagje uit, een fiets, opleiding of een laptop mogelijk te maken. Omdat ook zij moeten kunnen meedoen en een mooie toekomst verdienen!"

Collecteren hoeft echt niet veel tijd te kosten. U bepaalt zelf hoeveel tijd u wilt besteden. Samen met de plaatselijk organisator in uw wijk of woonplaats overlegt u welke straat/straten u voor uw rekening wilt nemen. Aanmelden kan bij:

Adriana Peters: tel. 06-15384557
Anneke Haagsma: tel. 06-29466112

Aanmelden kan ook via: collecte@kinderhulp.nl. Voor nadere informatie kunt u bellen met de bovengenoemde plaatselijke organisatoren van de collecte.

|Doorsturen

Uitgelicht


Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Salland Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer