Informatieavond over onderwijsvernieuwing bij Oostenwind

Karin van Zutphen, directrice van Basisschool Wittering.nl in Rosmalen, is op maandag 5 maart te gast bij een ouderavond bij basisschool Oostenwind in Raalte. Zij verzorgt een presentatie over onderwijsvernieuwingen bij haar school. Iedereen is welkom, ook ouders van kinderen die niet naar Oostenwind gaan en andere geïnteresseerden.

Wittering.nl werkt vanuit waarden als betrokkenheid, respect en vertrouwen. De school biedt verschillende leerbronnen en vraagt een actieve opstelling van kinderen (en ouders). Wittering.nl neemt onderwijsbehoeften en mogelijkheden van kinderen als uitgangspunt. Dit maakt dat deze school het heel anders doet qua inrichting, dagritme en het volgen van de ontwikkeling van kinderen. Bij de start en in de verdere ontwikkeling van basisschool Oostenwind heeft Wittering.nl een rol gespeeld.

De ouderavond duurt van 19.30 tot 21.30 uur. Graag aanmelding vooraf (tot 21 februari) via oostenwind@mijnplein.nl. Oostenwind is te vinden aan de Monumentenstraat 60 in Raalte.

|Doorsturen

Uitgelicht


Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Salland Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer