Fietstunnel in Raalte kan er weer jaren tegenaan

Wethouder Frank Niens onthulde maandagmiddag het kunstwerk in de fietstunnel in de Ganzeboomlaan in Raalte. Jongeren van Jongerencentrum TraXX hebben de tunnel onlangs voorzien van nieuwe graffiti.

Het thema van de schilderingen was weidevogels, maar het enthousiasme en de creativiteit van de jongeren heeft geleid tot een nog veelzijdiger ontwerp. De begeleidende grafisch ontwerper en graffiti-artiest Sjaco Nagelkerke maakte een samenhangende muurschildering van alle individuele kunstwerken.

De jongeren ontvingen veel positieve reacties in de week dat ze werkten aan het project. Dat gaf extra motivatie. De week werd erg vrolijk afgesloten met een prachtig resultaat: een frisse en vrolijke fietstunnel. Echter werd het kunstwerk diezelfde avond nog vernield. Sjaco Nagelkerke wist de schilderingen voor de officiële opening weer helemaal te herstellen.

|Doorsturen

Jan Holterman

2018-10-09 12:28:35

en nu de verlichting vervangen door Led lampen dan komt het kunstwerk die ze hebben gemaakt s'avonds mooier uit, en op de tweede plaats is voor de fietser ook beetje helderder de lampen die nu erin zitten geven weinig licht af.

Uitgelicht


Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Salland Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer