Wethouder Frank Niens opent vernieuwde hal

Feest op De Rietkraag in Raalte

'Een nieuwe hal, de komst van peuters, de nieuwe buitenschoolse opvang en de bibliotheek op school. Er was genoeg te vieren op brede school De Rietkraag. Op 12 september werd dat dan ook gedaan. De feestelijke dag begon met hoog bezoek. Wethouder Frank Niens kwam naar De Rietkraag om de vernieuwde hal officieel te openen.

Hierna gingen alle kinderen met elkaar op speurtocht door de school om alle nieuwe ruimtes te ontdekken. De oudste kinderen namen de peuters, kleuters en kinderen van groep 3 en 4 op een geweldige manier mee. "Wat waren we als team TROTS te zien hoe iedereen betrokken bij en rekening houdend met elkaar op zoek ging naar alle verstopte puzzelstukjes. De kinderen genoten, maar zij waren absoluut niet de enigen, want wat zijn we trots op dit SAMEN-gevoel!", zegt Rudi Logtenberg van de basisschool.

Deze mooie dag werd afgesloten met een informatieavond voor ouders, verzorgers, genodigden en andere belangstellenden. Aan de hand van vier foto's werd verteld over de pijlers van ons onderwijs, waarna er ruimte was om een kijkje te nemen in de vernieuwde hal. 

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Salland Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer