Lierderholthuis trapt ALS de wereld uit

Lierderholthuis komt in beweging voor Team Tineke

Inwoners van Lierderholthuis komen op 28 april in actie op ALS 'de wereld uit te trappen'. Dit doen ze in het bijzonder om inwoner Tineke Jansen moreel te steunen.

"Tineke is vrijwilliger in hart en nieren. Lierderholthuis draagt haar een warm hart toe. Daarom gaat het dorp dit geweldige initiatief steunen door een sponsoractie op touw te zetten", laat de organisatie van de actiedag weten.

In samenwerking met de mountainbikeclub wordt er op 28 april a.s. een grote actiedag georganiseerd in en rondom Dorpshuis Lierderholthuis en café d’Olde Wettering, waarbij ‘samen in beweging en verbinden’ centraal zal staan.

Het is een programma geworden voor elk wat wils, om sportief mee te doen, om aan te moedigen en te ontmoeten. Door veel verenigingen in en rond Lierderholthuis worden diverse activiteiten georganiseerd, waar jong en oud zich bij aan kan sluiten. Denk hierbij aan tennissen, spinning, volleyballen, biljarten, sportfit, kaarten en een heuse farmstaclerune. Er is een volledig kinder- en jeugdprogramma, een fotoreportage van oud Lierderholthuis, er is een wandelroute uitgezet en nog veel meer. Om deel te nemen aan verschillende activiteiten wordt een eenmalige bijdrage van minimaal 10 euro gevraagd. De kinderen zijn gesponsord en kunnen dus gratis meedoen.

Voor de kleintjes is er de hele dag een springkussen. Veel bedrijven verlenen belangeloos hun medewerking. Voor sommige onderdelen wordt wel een extra vrijwillige bijdrage gevraagd. Het is wenselijk om je voor het eten, volleybal en spinning op te geven.

Deze dag wordt muzikaal ondersteund door Muziekvereniging Salland, zangkoor Together en de ‘De Kwelende Oude Juffen’. 

Wie verhinderd is kan doneren. Meer informatie over donatie en het programma van de actiedag is te vinden op www.lierderholthuis.com

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Dossiers

Nieuw Tijenraan

Aftreden Haarman

Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Salland Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer