Zomerfitochtenden voor 50-plussers bij De Tippe

Ontmoeting, gezelligheid en beweging; dat zijn de ingrediënten van de 50Plus zomerfitochtenden bij Zwembad De Tippe in Heino. Vrienden van De Tippe en Sportbedrijf Raalte organiseren in de maanden juli en augustus zes zomerochtenden op de ligweide van de Tippe. Deze ochtenden zijn gepland op de dinsdagen 24 en 31 juli en op 7, 14, 21 en 28 augustus van 10.00 tot 11.30 uur.

“Vorig jaar hebben we een ook een zomerochtend ingevuld en dat was een groot succes”, vertelt Jan Datema namens Vrienden van De Tippe. “De bouwvak breekt aan en dan zijn veel familieleden en buren op vakantie. We willen met deze zomerochtenden bereiken dat de ouderen een gezellig uitje hebben, waarbij ze ook nog eens kunnen bewegen.”

Het programma begint telkens met koffie/thee met iets lekkers erbij en daarna gaan de deelnemers tweemaal 20 minuten ontspannen en bewegen. Elke dinsdag is er een ander programma, variërend van Tai Chi, valbescherming tot aan een workout. De activiteiten zijn op de ligweide van het zwembad, dus niet in het zwembad.
Inschrijving (voor 15 juli) is mogelijk door een inschrijfformulier in te vullen in het Dorpshuus, de Bibliotheek Heino of Zwembad de Tippe. De organisatie vraagt een vrijwillige bijdrage van 5 euro per ochtend voor wie het kan missen. Ook mensen met een rolstoel of rollator zijn van harte welkom. Gemakkelijk zittende kleding is wel aan te raden. Meer informatie bij www.vriendenvandetippe.nl.

 

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Salland Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer