Vocaal Heino organiseert lokale versie van tv-programma 'Maestro'

Het klassiek gemengd koor Heino Vocaal gaat in de Week van de Amateurkunst een uniek evenement organiseren. Op zaterdag 9 juni om 14.00 uur staan de deuren van de Rooms Katholieke kerk aan de Canadastraat open voor muziekliefhebbers en alle andere geïnteresseerden in Heino en omstreken. Heino Vocaal brengt dan samen met muziekvereniging Ons Genoegen een lokale versie van het populaire TV programma 'Maestro'.

In dat door velen bekeken programma van AVROTROS streden BN’ers met elkaar om de Gouden Baton voor de beste dirigent. In Heino zal een aantal prominente dorpsgenoten het stokje ter hand nemen. Dit select gezelschap - bestaande uit vogels van zeer diverse pluimage - gaat de onderlinge competitie aan bij het dirigeren van Heino Vocaal en Ons Genoegen. Hun prestaties zullen beoordeeld worden door een kritische jury, eveneens samengesteld uit bekende plaatsgenoten.

Met dit muzikale spektakel gaat Heino Vocaal op een speelse en originele manier aan de weg timmeren. Het koor en het orkest willen een zo breed mogelijk publiek laten kennismaken met de kwaliteit die zij op muzikaal terrein in huis hebben. Door het publiek een unieke muzikale happening te bieden, hopen koor en orkest de bekendheid in eigen dorp verder te vergroten. Belangrijkste doel daarbij is om zoveel mogelijk mensen die van zingen houden zo enthousiast te maken dat ze zich aanmelden als lid bij Heino Vocaal.

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Salland Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer