Nieuw logo voor Open Muziekestafette Heino

Open Muziekestafette Heino heeft een nieuw logo. Bestuurders Huub Schultz, Flip Jonkman en René Wibier zijn er erg blij mee.

Het nieuwe logo heeft een stervorm. Hier is niet zomaar voor gekozen. "Alle mensen die meedoen aan de Open Muziekestafette Heino zijn namelijk sterren", zegt Flip Jonkman. "Alle noten staan als het ware als een estafette achter elkaar. Als je goed kijkt zie je in de vorm ook eens dansend en blij persoon. Twee benen en gespreide armen"

De achtste editie van de muziekestafette zal plaatsvinden op vrijdag 5 en zaterdag 6 oktober in de Nicolaaskerk in Heino. Bezoekers kunnen 58 optredens verwachten. "Dat is zeker uniek voor deze regio!"

De organisatie is in handen van de Stichting Open Muziekestafette Heino. De PKN zorgt in ieder geval op de zaterdag voor een terras voor de kerk. Mede door de laatste financiering van de gemeente Raalte kan de achtste editie doorgang vinden.

De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. Voor de twee muziekdagen zijn nog wel aanvullende vrijwilligers nodig. Aanmelden kan op het secretariaat bij Flip Jonkman. Meer info is te vinden via www.muziekestafette.nl of op de Facebookpagina. 


|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Salland Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer