Heino's echtpaar Van Vilsteren - Blanke zestig jaar getrouwd

Alex (89) en Annie (82) van Vilsteren - Blanke vierden dinsdag 10 oktober hun zestigjarig huwelijk. Het echtpaar is woonachtig in Heino en kreeg bezoek van loco-burgmeester Frank Niens.

Alex is geboren in Balkbrug – Avereest, hij had twee broers en twee zussen. Hij kwam al vroeg in zijn jeugd aan de Bendijksweg in Heino wonen en leerde, de daar geboren, Annie kennen op de dansvloer van het parochiehuis.

Annie is geboren aan de Berkendijk in Heino, als enige meisje met elf broers. Sinds hun huwelijk wonen ze samen aan de Bendijksweg, waar Alex nu nog steeds vele uren besteedt aan zijn grote groentetuin en zijn kipjes verzorgt. Ook fietst hij nog graag naar het dorp voor een boodschap en hoopt zo ook een bekende te zien om een praatje te maken.

Annie, die wat minder mobiel is, ontvangt graag koffievisite en maakt elke dag nog een lekkere warme maaltijd klaar. Ze wil er anderen graag van mee laten proeven. Zij kregen in dit huwelijk zeven dochters en een zoon. Ook zijn er inmiddels zestien kleinkinderen. Er komt dus genoeg over de vloer en is er vaak wat te vieren. Alex en Annie zijn dankbaar dat zij dit jubileum samen mogen vieren.

|Doorsturen

Uitgelicht


Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Salland Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer