Eindbedrag overtreft verwachtingen organisatoren

Fraaie opbrengst Strijd van Salland: 57.909 euro

Strijd van Salland heeft dit jaar liefst 57.909 euro opgebracht. Tijdens de laatste dag van de Heinose Pompdagen werd de eindopbrengst bij Buuffies bekend gemaakt. Dit bedrag overtrof de verwachtingen van de organisatie van het evenement. "We zijn erg onder de indruk dat zoveel mensen deze Strijd ondersteunen."

Verschillende vrijwilligers van Strijd van Salland hebben tijdens de Pompdagen barwerk bij Buuffies gedaan. Zondagmiddag werd Strijd van Salland uitgenodigd op het podium. Vervolgens werd onder toeziend oog van het publiek de eindcheque onthuld.

"Een prachtige opbrengst dankzij vele deelnemers", vertelde Erik Blankenvoorde, voorzitter Strijd van Salland. "Er was een aantal teams dat heel fanatiek sponsoren heeft geworven. Sommige hebben 4.000 tot 5.000 euro opgehaald tijdens het evenement. We willen alle donateurs en vrijwilligers danken voor dit prachtige resultaat. Daarnaast zijn we heel blij dat Buuffies ons ook ditmaal een geweldig podium heeft geboden, waardoor dit evenement nog meer bekendheid krijgt." 

Het eindbedrag, het totaal van alle binnengekomen donaties en sponsorgelden, is bestemd voor onderzoek naar kwaadaardige hersentumoren. Dit gebeurt in het Erasmus MC in Rotterdam onder leiding van dr. Martin van de Bent en bij een onderzoeksteam van het UMC.

|Doorsturen

Uitgelicht


Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Salland Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer