Heeten weer schoon na grote opruimactie

Vrijwilligers in Heeten en Luttenberg kwamen zaterdag bij elkaar om zwerfvuil te ruimen. Na afloop was de wijde omgeving weer mooi schoon.

Traditiegetrouw ruimen de vrijwilligers van de Wildbeheereenheid op de derde zaterdag van maart zwerfvuil op in het buitengebied. Dit jaar werden zij weer geholpen door zo’n vijftien vrijwilligers van Heeten Opgeruimd, de groep die al 2,5 jaar het dorp en een deel van het buitengebied schoonhoudt. Ook een paar voetballertjes van SV Heeten kwamen de handen uit de mouwen steken. De actie werd begonnen met een kop koffie en een lekkere koek.

Daarna zwermden de vrijwilligers uit. Op diverse plekken werd zwerfvuil geruimd; in de bossen, langs de wateren en langs invalswegen. Vele kilo’s zwerfvuil werden opgehaald.

Na afloop werd Eef Nijenkamp (85 jaar) in het zonnetje gezet. Hij heeft drie jaar lang op de woensdagmiddagen met voetballers van SV Heeten die op de basisschool zitten zwerfvuil geruimd. Na deze jaren trouwe dienst stopt Eef ermee. Hij kreeg een foto waar hij op staat met de voetballertjes en een bos bloemen cadeau.

Met een lekkere kop snert, aangeboden door de WBE, werd de succesvolle ochtend afgesloten.

|Doorsturen

Uitgelicht


Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Salland Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer